Catalunya / Conferència del Moviment Civil Independentista 11 – 12 de març

Benvolguts, benvolgudes,
Des de l’Assemblea Nacional Catalana us contactem per convidar-vos a la Conferència Nacional del Moviment Civil Independentista, que tindrà lloc el cap de setmana de l’11 i el 12 de març al Campus Nord de la Universitat Politècnica de Catalunya (Carrer de Jordi Girona, 1, Barcelona). Com ja sabeu, la Conferència estarà destinada a projectar la veu de la societat civil del moviment independentista per a marcar els passos a seguir per tal d’assolir el nostre alliberament nacional.
Entre les més de trenta entitats confirmades s’hi compten l’Associació de Municipis per la Independència, la Intersindical, Òmnium o el Consell per la República. Amb la vostra assistència podreu incidir directament en les conclusions finals de la Conferència.
Adjunt en aquest correu trobareu un document amb informació sobre els títols de les ponències i el contingut de cada una.
Us convoquem el dissabte 11 de març a les 8:30h per tal de dur a terme el procés d’acreditacions. La jornada de debat començarà a les 9:30h i durarà fins les 14h, amb una pausa per al cafè a les 11:30h. El diumenge sol·licitem la vostra assistència a les 10:30 h per assistir a l’acte de cloenda de les 11:30h, on es presentaran les conclusions dels debats. La cloenda es podrà seguir tant presencialment com en directe de forma telemàtica pel canal de Youtube de l’Assemblea.
Per tal de confirmar la vostra participació, us demanem que us poseu en contacte amb l’Adrià Soler al número 933471714 (Ext. 1071) indicant-nos el més aviat possible quantes persones de la vostra entitat assistiran a les jornades de debat de dissabte i a quines sales, així com la confirmació de la vostra assistència a la cloenda de diumenge.  (Nom i cognoms + DNI + correu electrònic)
Per garantir que la veu de les entitats arribi a cada ponència, hem restringit la participació de cada entitat a una representant per ponència, i a dues persones per entitat a la cloenda. També us preguem que ens indiqueu si alguna de les persones assistents compta amb capacitats diverses.
Atentament,
Secretariat Nacional

Assemblea Nacional Catalana
Correu electrònic: conferenciaciutadana2023@assemblea.cat
Carrer de la Marina, 315. 08025 Barcelona
Tel. (+34)  93 347 1714 EXT: 1091

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*