Manifestacion ecologista a Barcelona

El moviment ecologista i social de Catalunya s’ha manifestat al centre de Barcelona en contra dels macroprojectes urbanístics –l’ampliació de l’aeroport de Barcelona, el quart cinturó (B-40) i el Hard Rock– que es deriven de l’acord de pressupost entre el govern ERC i el PSC. Amb el lema “Defensem la terra, construïm el futur”, milers de persones s’han començat a concentrar a les sis de la tarda a la plaça de Catalunya i han arrancat la per la Via Laietana cap a la plaça de Sant Jaume.

 

VilaWeb

Entre les entitats convocants, hi havia Zeroport, Campanya Contra el Quart Cinturó i Aturem el Hard Rock, però també unes altres, com ara la Plataforma en Defensa de l’Ebre, Ecologistes en Acció, SOS Costa Brava, Greenpeace, No ens Vendreu la Moto, No a la Mat, la Xarxa per la Sobirania Energètica, Intermon Oxfam i el Sindicat de Llogateres.       Info / VilaWeb.cat

 

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*