Acamp del Collectiu Occitan dijous 25 de mai a l’Ostal d’Occitania a Tolosa

.Apuèi los recampaments del Collectiu Occitan a Fr3 Tolosa , Montpelhièr , Clarmont e a Ràdio Bleu Tolosa , apuèi las mocions de sosten votadas per mai de 600 comunas , l’ora es venguda d’organisar una granda manifestacion occitanista , reivendicativa e festiva coma a Tolosa en 2012 ! Per l’occitan cada jorn a la TV e ràdio publica , per l’ensenhament , per l’occitan dins la vida publica . Dijous 25 de mai acamp del Collectiu a 17 oras a l’Ostal d’Occitania a Tolosa per causir la data e començar de faire calfar lo motor . COLLECTIU OCCITAN : Convergéncia Occitana – Institut d’Estudis Occitans ( OPM  ) – Confederacion Calandretas –
Felibritge – Bolegadis –
Partit Occitan – Partit de la Nacion Occitana – Pais Nòstre – Bastir Occitània – EELV Occitània– Macarèl .                                                           O6 72 55 04 36  –  05 61 22 13 31

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*