Lo 5 de julhet a l’Ostal de Region a Tolosa : ensenhament de las lengas

Lo 5 de julhet a l’Ostal de Region a Tolosa
Desvolopem l’ensenhament de las lengas de França
Coma aplicar la lei sus la proteccion e la promocion de las lengas regionalas…

Una jornada coorganizada per la Region Occitània Pirenèus-Mediterranèa, Òc-Bi, Lo Congrès permanent de la lenga occitana, l’IEO-OPM, la coordinacion occitana de la Region Occitània Pirenèus-Mediterranèa, lo CREO de Tolosa, lo CREO de Montpelhièr, lo CREO d’Aquitània, la FELCO, las Federacions Calandreta de Miègjorn-Pirenèus e Lengadòc, l’APLEC, Arrels, La Bressola, l’OPLC, l’OPLO, lo CIRDOC

A la vostra agenda !

El 5 de juliol, a la Seu de Regió a Tolosa
Desenvolupem l’ensenyament de les llengües de França
Com aplicar la llei de protecció i promoció de les llengües regionals…

Una jornada coorganitzada per la Regió Occitània Pirineus-Mediterrània, Òc-Bi, Lo Congrès permanent de la lenga occitana, l’IEO, la coordinació occitana de la Regió Occitània Pirineus-Mediterrània, el CREO de Tolosa, el CREO de Montpelhièr, el CREO d’Aquitània, la FELCO, les Federacions Calandreta de Migdia-Pirineus i Llenguadoc, l’APLEC, Arrels, La Bressola, l’OPLC, l’OPLO, el CIRDOC

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*