Manifestacion unitària a València

Arran de l’auge de l’extrema dreta en les passades eleccions del 28 de maig i la por que això es traduesca en un Valencepossible govern de PP i Vox a l’estat espanyol, més de 250 organitzacions han convocat aquest vespre una manifestació unitària a València amb l’objectiu de mobilitzar la ciutadania perquè vote opcions progressistes el 23-J. La marxa eixirà de la plaça de l’Ajuntament de València a les 19.00 i acabarà a la plaça de la Mare de Déu. Una hora més tard, també partiran dues marxes en altres punts del país: de la plaça de la Glorieta de Dénia (Marina Alta), i de la plaça de les Xemeneies d’Elx (Baix Vinalopó).Amb el lema “Pels nostres drets, ni un pas enrere“, demanen que no hi haja cap retallada en drets i llibertats democràtiques. Al decàleg i a la convocatòria, s’hi han adherit organitzacions feministes, ecologistes, animalistes, LGBTI, immigrants, en defensa de la cultura, la llengua, els serveis públics, la memòria democràtica i sindicats. Hi ha, entre més, la Coordinadora Feminista de València, Acció Cultural del País Valencià, Lambda, Escola Valenciana, la Intersindical Valenciana, València Acull, la Coordinadora Memorialista del País Valencià i Comissions Obreres. El grup del PSPV de València també va anunciar a Twitter que hi participaria.        VilaWeb.cat

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*