Manifestacion de l’Assemblea Nacional Catalana lo 11 de setembre a Barcelona

La Diada 2023 arriba en un context de ressaca electoral, amb els partits independentistes negociant un possible acord d’investidura d’un president del govern espanyol. L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) considera que la manifestació és el millor moment per a refer la unitat de l’independentisme i pressionar perquè els partits no pactin amb Pedro Sánchez. Fonts de l’ANC expliquen a VilaWeb que, de moment, les dades que tenen els fan pensar en una mobilització semblant a la de l’any passat

Quin és el recorregut de la manifestació de l’Assemblea?

Amb el lema “Via Fora”, la manifestació d’enguany de la Diada comptarà amb quatre columnes, que sortiran de quatre punts simbòlics de Barcelona: l’escola Proa, la Ciutat de la Justícia, l’estació de Sants i la seu de l’Agència Tributària de la plaça del Doctor Letamendi. Totes quatre columnes, que començaran la marxa a les 17.14, convergiran a la plaça d’Espanya, rebatejada per l’entitat com a plaça del Primer d’Octubre.

 

Quatre columnes: a on hauria d’anar?

Si bé les assemblees territorials tindran una columna assignada, l’ANC ha deixat clar que no cal cap mena d’inscripció per a participar en la manifestació. Cadascú pot acostar-se a la columna que vulgui. A continuació, us expliquem tots els detalls del recorregut de la manifestació organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana.                       VilaWeb.cat

                        . TV- OCCITANIA PAIS NÒSTRE FARA UN REPORTATGE LO 11 DE SETEMBRE A BARCELONA .

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*