L’Occitan d’Aran oficial al Congrés Espanyòl

La presidenta del congrés espanyol, Francina Armengol, signarà una resolució perquè el català, l’aranès, l’èuscar i el gallec es puguin utilitzar ja al ple de la setmana que ve, entre els dies 19 i 21 de setembre, segons fonts de la cambra. Per fer-ho possible, el congrés contractarà traductors i habilitarà un sistema de traducció simultània similar al que funciona des de fa anys al senat. En aquest ple de la setmana que ve s’aprovarà, precisament, la reforma del reglament que estableix la possibilitat de fer servir les llengües oficials a tota l’activitat parlamentària. La data del 19 de setembre coincideix amb la celebració del Consell Europeu que decidirà sobre l’oficialitat del català a les instàncies europees.

Info  / Vilaweb.cat

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*