L’ESTIVADA los 26 e 27 de julhet a Sebassac (12 )

Torna l’Estivada. La còla del collectiu La Gardarem presenta un festenal de la cultura occitana los 26 e 27 de julhet a Sebasac, al Causse Comtal, a 7 km al nòrd de Rodés. La Gardarem es una associacion sortida del collectiu Gardarem l’Estivada, que trabalha dempuèi aquestas darrièras annadas per far renàisser l’Estivada de Rodés mentre que la comuna del capluòc roergás a tresmudat lo festenal occitanista en un eveniment mainstream dich F’estivada completament desoccitanizat.

Aital, la nòva Estivada presentarà aquela dimenjada de julhet d’animacions musicalas e culturalas e de moments de rescontres e d’escambis sus l’avenidor del festenal occitan. S’ farà tanben un salon del libre occitan.

Info / Jornalet

 

 

 

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*