PAIS NÒSTRE AMB  » PER QUE VISQUEN NÒSTRAS LENGAS  » LO 1er de JUNH !

Lo collectiu « Per Que Visquen Nòstras Lengas » crida a tornar a la mobilizacion per l’avenir de las lengas istoricas que son la matriça de la diversitat del país. Lo dissabte 1er de junh de recampaments son prevists dins 50 ciutats en Occitània e tanben en Bretanha, Euskadi , Corsega , Catalonha nòrd. La confederacion de las escòlas Calandretas se mobilisa amb lo collectiu . Solidari de la reivindicacion ,  Pais Nòstre crida tanben a l’accion , venètz amb de bandièras occitanas lo 1er de junh .
. 1er de JUNH A NARBONA a 11 oras a la SOSPREFECTURA e 11 oras 3O a la comuna .

                                  Joan Pèire Laval    PAIS NÒSTRE 

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*