El Consell per la Republica Catalana a Barcelona

https://imatges.vilaweb.cat/nacional/wp-content/uploads/2018/10/H_3411680-e1540232955216-604x270.jpgAvui, a les set del vespre, es presenta a Barcelona el Consell per la República. L’acte serà al saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat, l’espai dels actes protocol·làriament més importants i, en principi, és previst que hi participin el president Quim Torra i el president Carles Puigdemont, en videoconferència des de Waterloo. La presentació del Consell té lloc quan fa un any exacte que es va presentar a Brussel·les el govern a l’exili, en una multitudinària conferència de premsa.

Entre avui i el 8 de desembre, data en què el Consell ha convocat una assemblea del sobiranisme a Brussel·les, s’aniran sabent les claus del funcionament d’aquesta nova institució. Però de les declaracions i els acords signats fins ara ja es poden deduir quines seran les cinc grans claus del projecte: institucionalització de la República, radicalitat democràtica, tecnologia al servei de la política, mobilització i internacionalització. Tot això, i aquesta és la gran peça central del projecte, en estreta coordinació amb el govern de la Generalitat i apel·lant directament a la ciutadania.   Vilaweb.cat

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*