Los presonièrs Jordi Sanchez e Jordi Turull en vaga de fam

https://www.ouest-france.fr/sites/default/files/styles/image-640/public/2017/10/17/catalogne-deux-dirigeants-independantistes-en-detention-preventive.jpg?itok=ycfoxiMASegons que ha pogut confirmar VilaWeb, Jordi Sànchez i Jordi Turull comencen aquest dissabte mateix una vaga de fam per a denunciar la situació judicial dels presos i reclamar al Tribunal Constitucional que contesti els seus recursos paralitzats des de fa un any. Sense aquesta resposta del Constitucional els presos polítics catalans no poden acudir al Tribunal Europeu de Drets Humans.

Els altres presos faran altres accions de protesta que decidiran de manera individual. Al mateix temps Oriol Junqueras, Jordi Turull, Josep Rull, Joaquim Forn, Raül Romeva, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart han aparegut per primera vegada junts en una fotografia feta a l’interior dels Lledoners. La imatge l’ha distribuïda Òmnium Cultural.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*