Catalonha / Los deputats solidaris de la cauma de la fam

https://imatges.vilaweb.cat/nacional/wp-content/uploads/2018/12/fotonoticia_20181206092420_1920-06100616-604x270.jpgDiputats de JxCat, ERC i la CUP són als Caputxins de Sarrià de Barcelona per participar en un dejuni de vint-i-quatre hores en suport a la vaga de fam de Jordi Sànchez, Jordi Turull, Joaquim Forn i Josep Rull. Entre els participants hi ha els consellers Damià Calvet, Elsa Artadi i Laura Borràs, així com els portaveus parlamentaris de JxCat, Albert Batet i Eduard Pujol. Per part d’ERC, el màxim representant és el president del grup parlamentari, Sergi Sabrià. Carles Riera és el representant de la CUP.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*