Carole Delga per  » l’Oficini public de la llengua Catalana « 

https://pbs.twimg.com/profile_images/1038359235426435073/BHQ_8nHT_400x400.jpgLa presidenta de la regió d’Occitània, Carole Delga, ha escrit al primer ministre francès, Edouard Philippe, per demanar-li que es desbloqui el finançament de l’estat per a poder crear l’Oficina pública de la llengua catalana (OPLC). Delga li recorda que el projecte va ser creat el 2016. A principi d’enguany es va demanar als ministeris d’Ensenyament i Cultura la seva participació en el pressupost de l’oficina amb 100.000 €, però no s’ha obtingut cap mena de resposta.

Carole Delga recorda al primer ministre que l’estat ja participa en el pressupost d’altres estructures equivalents: 860.000 € per l’Oficina de la llengua basca, 152.000 pel bretó, i 83.000 € per l’occità. ‘En aquest territori esperem un reconeixement de l’estat de la cultura catalana’, conclou Delga. ( Vilaweb.cat )

Llegiu la carta ací.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*