Solidaritat del President Quim Torra amb los presonièrs

https://imatges.vilaweb.cat/nacional/wp-content/uploads/2018/12/H_3432326-1024x683.jpgEl president de la Generalitat, Quim Torra, ha arribat passades les set de la tarda a Montserrat on s’estarà fins dimarts mentre fa un dejuni de 48 hores en solidaritat amb els polítics presos en vaga de fam que ha començat aquest diumenge a les nou del matí a Barcelona. Torra, que junt amb els seus companys de dejuni ha begut un got d’aigua simbòlic per arrencar oficialment l’acte de protesta, passarà les dues nits en una habitació de l’edifici Nostra Senyora, davant mateix de la basílica, i compartirà els espais comuns amb nou persones més que han començat el dejuni aquesta tarda i que, per torns, s’allargà fins el pròxim 26 de desembre.

Vilaweb.cat

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*