Cal subscriptors per Vilaweb.cat !

https://imatges.vilaweb.cat/nacional/wp-content/uploads/2018/11/Captura-de-pantalla-2018-11-11-a-les-13.30.42-11133235-604x270.jpgUn diari de qualitat i amb incidència social ha de tenir una base econòmica forta. Per a aconseguir-ho, amb la publicitat no n’hi ha prou, sinó que calen subscriptors. Els subscriptors són importants, a més a més, perquè aporten una visió de la realitat i un contrast informatiu molt enriquidor per a la redacció. Per això, el servei de subscripció de VilaWeb és, primer de tot, una mostra de compromís amb el projecte informatiu del diari, per a reforçar-lo, però també un suport econòmic clau, per a fer-lo possible cada dia.

Si encara no sou subscriptor de VilaWeb, us en podeu fer des d’aquesta pàgina
o telefonant al 934 426 439 de 9 del matí a 5 de la tarda, de dilluns a divendres

Ser subscriptor de VilaWeb és sobretot un gest de suport al periodisme independent, crític i compromès que VilaWeb ha practicat del 1995 ençà. Amb la subscripció a VilaWeb es pot gaudir d’una colla de serveis que procuren al subscriptor una experiència informativa molt més intensa i una relació especial amb la redacció. Però el fet determinant és la voluntat de donar suport al diari i a la informació que presenta. Fent-vos subscriptors feu possible l’existència de VilaWeb i que centenars de milers de persones puguin llegir el diari.

Per a VilaWeb és important de remarcar que la informació ha de ser oberta i igual per a tothom. El nostre compromís social no ens permet d’admetre que qui pagui més tingui una informació millor. Però, respectant aquest principi, sí que podem agrair la generositat dels subscriptors presentant-los una experiència diferent i més rica.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*