Mobilisacions per lo primièr jorn del procès dels liders catalans

https://imatges.vilaweb.cat/nacional/wp-content/uploads/2018/07/H_3379889-604x270.jpgL’Assemblea Nacional Catalana (ANC) prepara mobilitzacions per al primer dia del judici dels líders independentistes, empresonats des de fa més d’un any. Tot i que encara no es coneix la data del judici, segons que ha avançat Catalunya Ràdio , l’entitat que presideix Elisenda Paluzie preveu de convocar manifestacions en algunes de les principals ciutats catalanes: Barcelona, Tarragona, Lleida, Girona, Vic, Manresa i en algun punt de les Terres de l’Ebre que encara no està decidit. Amb aquesta tria, l’ANC vol que les mobilitzacions arribin a totes les vegueries.

Vilaweb.cat

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*