Vilaweb . cat / Una entrevista del cantaire Alan Stivell

https://www.ouest-france.fr/sites/default/files/styles/image-640x360/public/2017/06/10/alan-stivell-une-retrospective-audacieuse.jpg?itok=z4qjLKkwStivell, després de cinc dècades trepitjant els escenaris d’arreu del món, és avui un dels grans herois de la música folc arreu del món i un mite també per gent interessada en la música new age i techno, perquè ell no ha renunciat mai a experimentar amb els gèneres musicals. Recreador de l’arpa celta, Stivell ha treballat intensament des de la Bretanya amb músics escocesos, gal·lesos, irlandesos i gallecs a la descoberta d’una identitat comuna confinada a l’extrem d’Europa. Un extrem geogràfic, però, que ell transforma del tot quan diu que la Bretanya és el centre del món conegut… i del desconegut. Stivell ha passat aquest cap d’any a Barcelona convidat pel músic gallec Carlos Núñez a participar en un concert al Palau de la Música.

LEGIR L’ENTREVISTA SUS VILAWEB.CAT

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*