Los presonièrs politics Catalans cap a Madrid

https://imatges.vilaweb.cat/nacional/wp-content/uploads/2019/02/WhatsApp-Image-2019-02-01-at-09.35.22-01093555-604x270.jpegEls presos polítics ja van cap a Madrid. La Guàrdia Civil se’ls ha enduts de la presó de Can Brians a les 9.30. Milers de manifestants els han acomiadats amb crits de ‘Llibertat, presos polítics!’. L’operació de trasllat ha començat poc abans de les 6.00. Els Mossos d’Esquadra han dut la consellera Dolors Bassa del Puig de les Basses a Can Brians. Poc abans de les 8.00 han traslladat Carme Forcadell i els presos polítics dels Lledoners.

Els missatges dels presos polítics abans de ser traslladats a Madrid 

A la tarda, s’han convocat concentracions a totes les capitals de comarca i a les 19.00 als Jardinets de Gràcia de Barcelona. És previst que a partir de dilluns es faci una acció a la plaça de Sant Jaume de Barcelona.

Vilaweb.cat

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*