Accions de l’ANC en solidaritat amb los presonièrs catalans

Les assemblees exteriors (AE) de l’ANC es mobilitzaran en una vintena de ciutats europees de nou estats diferents durant l’inici del judici contra l’1-O. Segons un comunicat que ha enviat l’entitat aquest migdia, ja hi ha concretades accions a 23 ciutats pel mateix dia que comença el judici, el 12 de febrer, o bé el cap de setmana anterior o posterior. De moment ja estan concretades accions a Brussel·les, Ginebra, Londres, Berlín, París, Hamburg, Bilbao, Zurich, Glasgow i Luxemburg, entre més.

S’hi vol portar la reivindicació que l’autodeterminació és un dret i no un delicte.
Les convocatòries previstes són aquestes: Niça (4 de febrer); Copenhagen, Karlsruhe, Colònia, Hamburg, Frankfurt, Stuttgart i Munic (9 de febrer); París (10); Brussel·les, Ginebra, Londres, Donostia, Bilbao, Gasteiz, Pamplona, Basilea, Glasgow, Edinburgh, Aberdeen i Luxemburg (12); i Berlín (16). L’acció a Zurich està pendent de data.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*