Manifestacion per l’ensenhament de l’occitan a 14 oras a Tarba

Tarba aculhís uèi una protèsta contra la supression de l’occitan de l’educacion publica. Los defensors de l’occitan a l’escòla son cridats a 14h per far de rambalh davant la direccion departamentala de l’educacion francesa (DSDEN). La tòca es de far una manifestacion eissordanta en demandant tanben als manifestants de portar tot çò que pòsca far de rambalh.

Se la protèsta a luòc dins lo quadre de la mobilizacion permanenta en Occitània tota, davant la menaça de supression de l’occitan de l’educacion publica, cal dire qu’a Tarba, la DASEN respècta pas a l’ora d’ara la convencion estat-region per l’occitan.

L’acamp se ten al numèro 13 de la Carrièra G. Manhoac a partir de 14h.

INFO / LO JORNALET

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*