Palau de la Generalitat de Catalunya per la Llibertat d’opinio i d’expressio !

https://imatges.vilaweb.cat/nacional/wp-content/uploads/2019/03/WhatsApp-Image-2019-03-22-at-15.24.32-22152530-e1553264754408-604x270.jpegA la façana del Palau de la Generalitat, torna a haver-hi una pancarta, ara a favor de la llibertat d’opinió i d’expressió. Aquest matí, els funcionaris havien retirat la pancarta que s’havia penjat ahir, amb el llaç blanc amb una franja vermella. La Junta Electoral espanyola havia ordenat al Departament d’Interior que enviés els Mossos d’Esquadra a llevar-les abans d’avui a les 15.00.

Tanmateix, el president Quim Torra hi ha penjat una nova pancarta que fa referència als drets fonamentals d’opinió i expressió, recollits a la Declaració Universal dels Drets Humans. També ha anunciat que presentaria una querella contra la Junta Electoral espanyola per un delicte de prevaricació.

Aquesta és la resposta de Torra a les amenaces de la Junta Electoral espanyola i de la fiscalia, que ha anunciat una querella per desobediència contra el president de la Generalitat.               Vilaweb.cat

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*