Lo TGV entre Barcelona , Carcassona e Tolosa cada jorn

https://imatges.vilaweb.cat/nacional/wp-content/uploads/2018/04/SNCF-01211712-604x270.jpgRenfe-SNCF en Cooperació tornarà a posar en marxa la connexió diària entre Catalunya i Carcassona i Tolosa de Llenguadoc (Occitània) a partir del diumenge 31 de març.

Aquesta connexió permet viatjar des de Barcelona fins a Carcassona en unes dues hores i mitja, i fins a Tolosa en tres, ha informat avui Renfe en un comunicat.

L’oferta de serveis internacionals de Renfe-SNCF arriba a un total de vint-i-una ciutats connectades entre Catalunya i l’estat francès, com París i Lió (França), Marsella i Narbona (Occitània), així com Perpinyà (Catalunya Nord).

Vilaweb.cat

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*