Carles Puigdemont esperit rebel i anticonformista !

https://imatges.vilaweb.cat/nacional/wp-content/uploads/2019/05/H_3502296-604x270.jpgCarles Puigdemont ha apel·lat a l’esperit rebel i inconformista de cara a les eleccions del 26-M. ‘Si alguna cosa li cal a Europa per no sucumbir som els catalans i l’actitud dels catalans de l’1-O, ens cal la rebel·lia‘, ha assegurat en un acte de campanya de Lliures per Europa des de Brussel·les. ‘Si cal arriscar la comoditat per la democràcia, es fa, si cal anar a la presó o l’exili per plantar-nos davant d’un estat autoritari, es fa’, ha defensat Puigdemont, que ha remarcat que la política, o es fa també des d’Europa o no serà completa. Així, ha demanat fer un homenatge a les llibertats europees que li han permès moure’s i expressar-se per Europa en llibertat. ‘No hem vingut a l’exili per demostrar l’hegemonia d’un color polític, crec que ho hem demostrat’, ha afegit. Abans de començar l’acte, els assistents han fet crits d’Independència i han cantat Els Segadors .

Vilaweb.cat

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*