Artur Mas apela a votar Carles Puigdemont ( Junts per Catalunya )

https://images.lindependant.fr/api/v1/images/view/5c59a69f3e45462739754c49/large/image.jpgArtur Mas ha entrat en la campanya electoral i ho ha fet per assegurar que el camí que va prendre el sobiranisme el 2012 no té marxa enrere. Mas considera que l’alternativa a seguir empenyent i treballant és molt pitjor, i ha reclamat que el pròxim 26 de maig es voti a Junts per Catalunya. ‘Sabem que és fatigant, dur, empipador i també emprenyador, però requereix picar pedra i assumir danys col·laterals’, ha reblat.

El president Mas ha explicat que és necessari votar Junts per Catalunya tant a les municipals com a les europees, per no posar entrebancs al govern i per aconseguir que Puigdemont pugui entrar al parlament europeu, com Turull, Rull, Sánchez, Junqueras i Romeva ho faran al congrés i al senat.

Vilaweb.cat

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*