Los presonièrs catalans elegits , al Congrès e al Senat a Madrid !

https://imatges.vilaweb.cat/nacional/wp-content/uploads/2019/05/Junki-20103216-604x270.jpgEls presos polítics elegits a les eleccions del 28 d’abril han arribat amb vehicles de la Guàrdia Civil al congrés i al senat espanyols, on han recollit les actes. Oriol Junqueras, Jordi Sànchez, Jordi Turull i Josep Rull han passat a mans de la policia espanyola a la comissaria de la cambra baixa. Després han pujat a la primera planta de l’edifici on els esperaven representants d’ERC, Junts per Catalunya i EH Bildu. Els diputats han pogut fer els tràmits sense manilles. Raül Romeva ha fet un recorregut semblant al senat.

Vilaweb.cat

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*