Pantalles d’Omnium Cultural dimecres 12 de junh per lo procès

https://imatges.vilaweb.cat/nacional/wp-content/uploads/2019/02/H_3463356-604x270.jpgÒmnium Cultural instal·larà aquest dimecres pantalles gegants a ciutats com Barcelona, Tarragona, Lleida, Girona i més capitals de comarca per a seguir les declaracions finals dels acusats al judici contra el procés que es fa al Tribunal Suprem espanyol. Segons un comunicat, l’entitat projectarà el judici al carrer, tal com ja va fer durant les declaracions del seu president, Jordi Cuixart, i de l’ex-president de l’ANC, Jordi Sànchez, al febrer. A Barcelona, la pantalla gegant serà al passeig de Lluís Companys.

A més, Òmnium també preveu de col·locar pantalles gegants en algunes capitals de comarca com Cervera, Figueres, Falset, Reus, la Seu d’Urgell, Manresa, Mataró, Tremp, Olot, Sort, Terrassa, Valls i Vilanova i la Geltrú, i també en municipis, com Sant Cugat del Vallès.

Vilaweb.cat

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*