Tsunami Democràtic en Catalunya !

https://imatges.vilaweb.cat/nacional/wp-content/uploads/2019/09/Captura-de-pantalla-2019-09-02-a-les-9.45.59-02094610-604x270.pngS’ha fet públic un nou eslògan, que s’ha començat a difondre entre l’independentisme: ‘Tsunami Democràtic’. Amb un compte a Twitter, un canal a Telegram i una web, tsunamidemocratic.cat, els promotors asseguren que és una resposta dels ciutadans a la sentència del Tribunal Suprem espanyol. Heus ací tota la informació actualitzada sobre aquesta iniciativa.

Què és?

‘Tsunami D’, el Tsunami Democràtic, és una iniciativa que s’ha presentat a les xarxes socials, sorgida de la societat civil i amb la complicitat de tots els partits independentistes i entitats. L’objectiu és de donar una resposta a la sentència que emetrà el Tribunal Suprem espanyol sobre el judici contra el procés. Aquesta resposta es fonamentarà en la lluita no violenta i en la desobediència civil.

Vilaweb.cat

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*