Setmana del LLibre en Català a Barcelona del 6 al 15 de setembre

https://imatges.vilaweb.cat/nacional/wp-content/uploads/2019/09/Montse-Ayats-i-Joan-Sala-06155154-550x270.jpgD’avui fins al diumenge 15 de setembre, a l’avinguda de la Catedral de Barcelona es farà la 37a Setmana del Llibre en Català, la fira del llibre en llengua catalana més important de tot l’any. Els lectors hi trobaran les novetats que acaben de sortir aquest més i també i sobretot els llibres de fons d’uns cent noranta segells editorials. Aquesta oferta literària va acompanyada d’un programa d’activitats que dóna protagonisme als escriptors i ofereix pensament i reflexió.

Us exposem una guia per seguir el programa d’activitats de la Setmana, que és immens: 270 activitats, 60 de les quals adreçades al públic familiar i 13 al públic jove, a més de 250 signatures i 12 itineraris literaris. Per localitzar els escriptors que hi participen i les activitats que us interessin, us recomanem que feu servir el cercador de la web de la Setmana.

Les activitats literàries de la Setmana es faran en tres escenaris, articulata entorn de seccions diverses. Cada tarda es dedicarà a un tema: història de Catalunya, contes, feixisme, feminisme, ficcions, música, guerra i postguerra, pensament, traducció i procés independentista.

Vilaweb.cat

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*