Oriol Junqueras :  » Convertim la injusticia en energia , en coratge i en força democratica « 

http://www.catalannews.com/cache/com_zoo/images/foto_3269733_f6379e08979336980f633e4bb7056f7c.jpg » Avui la democràcia a l’Estat espanyol ha fet fallida i els seus poders exerceixen la venjança perquè no entenen de justícia, de política ni de processos democràtics’, afirma Oriol Junqueras I afegeix: ‘no hi ha una altra opció que construir un nou estat per fugir d’aquest que persegueix demòcrates, prohibeix votar i protestar i empresona per idees polítiques.’ ‘Oblidem-nos de venjances, omplim-nos d’esperança en aquestes hores difícils i convertim la injustícia en energia, en coratge i en força democràtica’, continua.

Junqueras acaba dient: Davant d’aquells a qui només els mou la voluntat de fer mal, els diem que avui no acaba res, ni venceu ni convenceu. Només us mou la venjança, us encega l’orgull ferit. Tornarem i tornarem més forts. Som la generació que hem nascut per guanyar. Som la llavor de totes les victòries. No en tingueu cap dubte, tornarem i guanyarem. Persistiu, catalans, persistiu, perquè si ho fem, guanyarem!’.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*