Catalonha / Les 3 demandas de la revolta democràtica catalana ( Consell de la Republica )

https://www.ecestaticos.com/imagestatic/clipping/11d/890/11d890319ac747f8976209fb05d6bd28/el-coste-del-registro-ciudadano-del-consell-se-come-las-donaciones-de-10-a-puigdemont.jpg?mtime=1551732355               Les tres demandes de la revolta democràtica catalana

  1. Pau. Exigim la retirada de Catalunya dels cossos i forces de seguretat de l’estat espanyol. Que s’aturi la violència de la policia contra la ciutadania de Catalunya.  Denunciem també la violència contra els professionals dels mitjans de comunicació, que pretén alterar el dret a la llibertat d’informació. Exigim que s’investigui a fons la violència policial i es depurin responsabilitats. Reclamem que els mossos d’Esquadra actuïn d’acord amb els paràmetres que corresponen a una policia democràtica, tal i com van fer l’1-O, amb un respecte escrupolós pels drets dels ciutadans, d’acord amb les recomanacions fetes públiques pel Síndic de Greuges.
  1. Llibertat. Prou presó i exili. Prou detencions arbitràries. Exigim l’amnistia de tots els presoners polítics jutjats al Tribunal Suprem espanyol i l’alliberament immediat de tots els altres presoners polítics, la fi de totes les causes contra l’independentisme i el lliure retorn de tots els exiliats.
  1. Autodeterminació. Exigim que es faci un referèndum d’autodeterminació, organitzat pel govern de Catalunya amb l’acord del govern espanyol i supervisat per autoritats internacionals, per tal de convalidar el referèndum d’autodeterminació de l’1-O. Hi ha estats, europeus o no, i institucions i organitzacions internacionals que poden fer de valedors del resultat, que si és favorable ha de portar a la proclamació immediata de la República.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*