Creacion de l’Assemblea de Càrrecs Electes a Barcelona

https://imatges.vilaweb.cat/nacional/wp-content/uploads/2019/10/637080630674530631-30202333-604x270.jpgL’Assemblea de Càrrecs Electes s’ha constituït per començar a aplegar el refús a la sentència del Tribunal Suprem. JxCat, ERC i la CUP han acordat una posició política de mínims, en un text que denuncia que la sentència vulnera els drets dels condemnats i dels ciutadans, demana l’amnistia i la llibertat dels presos i els exiliats, dóna suport a la mobilització popular, exigeix diàleg a l’estat espanyol i es compromet a treballar per l’autodeterminació ‘i per una solució política que permeti als catalans decidir el seu futur polític a les urnes’. Quan falta poc perquè comenci la campanya electoral, les forces independentistes han prioritzat un manifest polític de consens per a la creació d’aquesta estructura institucional alternativa a les institucions autonòmiques, que ha de servir per a superar les intervencions de l’estat espanyol.

Vilaweb. cat

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*