Lo Miègjornau de Radio Lengadoc 95.4 FM del 5 de novembre

https://radiolengadoc.com/wp-content/uploads/2019/10/02_600px_Miegjornau.png   UNA EMISSION DE GISELA NACONASKI D’ ESCOTAR SUS  RADIO LENGA DOC

Las actualitats d’Occitania

7’46

Lisa GRÒS

Lisa es lo cap e lo còr de TéVéÒc e uèi nos congosta amb lo tèma de l’emission Lengad’Òc de la setmana: lo Bal Cance / Courtial. De mancar pas en aqueste dimècres 06 de novembre. A quina ora? Per la responsa, vos cal ausir l’entrevista!

13’45

Mirelha BRAÇ

Amb Alan Roch, Mirelha participèt de la revirada del libre de Michèle TEYSSEYRE : Moi, Jean Pigasse, ouvrier du canal. En òc se sona Ieu, Joan Pigassa, obrièr del Canal e ne serà lançat en aqueste dijòus 07 de novembre a l’Ostal d’Occitània, a Tolosa a partir de 18o30.

23’48

Jordan SAÏSSET

Lo Fonotecari del Cirdòc nos parla de la dimension de la musica occitana e lo nòstre raport cap a la musica en França.

35’20

Joan Pèire LAVAL

Lo jornalista nos balha un agache sus la question del TGV Montpelhièr – Perpinhan, tanben las municipalas 2020 en França e un estat de luòc de la fòrça politica occitana e mai, las eleccions generalas a-z Espanha que se tendràn en aqueste dimenge 10 de novembre de 2019.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*