Barcelona / Omenatge de la Generalitat a Robèrt Lafont

https://imatges.vilaweb.cat/nacional/wp-content/uploads/2019/12/EK9c8UqWwAM8Jib-04192226-604x270.jpgLa Direcció General de Política Lingüística ha portat a terme avui un acte d’homenatge a l’occitanista Robèrt Lafont (Nimes,1923 – Florència, 2009), al Palau de la Generalitat, en ocasió del desè aniversari de la seva mort.

La commemoració ha començat amb una projecció sobre Lafont, amb fotografies i imatges de la seva trajectoria, llibres i el seu poema més conegut, ‘Lo sol poder es que de dire. També han fet una intervenció el director del CIRDOC – Institut Occitan de Cultura, Benjamin Assié, sobre ‘L’obra i el llegat de Robèrt Lafont’ i el director de la Càtedra d’Estudis Occitans de la Universitat de Lleida, Aitor Carrera, sobre ‘Robèrt Lafont i l’occitanisme del segle XX’. L’acte ha finalitzat amb una actuació musical del Cor Acord.

Vilaweb.cat

 

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*