OC TELE / l’Emparaulada amb Joan Larzac escrivan e prèire

  • https://www.octele.com/article/produit/photo/photo3528.jpg

L’emparaulada es una novèla emission que vos prepausa Òctele per daissar lo temps a la paraula.Convidam una personalitat a venir parlar de son caminament, de son òbra, de son engatjament, de sa vision de la vida e del monde.Joan LarzacEs lo primièr dels convidats de l’emission novèla que prepausa Òctele.Joan Larzac es al còr de l’istòria de l’occitanisme e al còr de la cultura occitana amb una òbra literària, poëtica, istorica remirabla.Es tanben un curat, un òmi de fe e logicament un òmi que s’engatgèt e que s’engatja encara. La fe, l’Orient-Mejan e lo Liban primièr, la lenga occitana, son de tematicas qu’abordam amb el e que nos menan a parlar del monde de uei.L’emparaulada es una emission que dona lo temps a la paraula, lo temps d’escotar e de comprendre.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*