Quim Torra  » O Republica catalana i independència o monarquia espanyola i dependència « 

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha carregat contra la marxa del rei emèrit espanyol, Juan Carlos I, i contra el paper que ha jugat el govern espanyol en l’operació, i ha reivindicat l’independentisme català com a alternativa: ‘Les opcions avui són més clares i diàfanes que mai: o república catalana i independència, o monarquia espanyola i dependència‘. ‘Hem de dir prou’, ha alertat durant el ple del Parlament, centrat precisament en la situació de la monarquia espanyola. Torra ha acusat la Casa Reial de corrupta i ha reclamat tant l’abdicació de Felipe VI com un referèndum sobre el model d’estat.

Vilaweb.cat ( 7 d’agost de 2020 )

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*