Solidaritat del Parlament catalan amb Quim Torra

La majoria independentista del parlament ( JUNTS , ERC , CUP ) ha aprovat, durant la segona sessió del debat de política general, una proposta de resolució, en la qual es refusa una possible inhabilitació del president de la Generalitat, Quim Torra, i es recorda que només la majoria de la cambra pot retirar la confiança al cap de l’executiu. Així mateix, el text destaca que la causa judicial contra Torra és una ‘indignitat’ i demostra que el poder judicial espanyol està polititzat. A més a més, se solidaritza amb el president ‘per haver defensat les institucions catalanes, la llibertat d’expressió, la llibertat dels presos i exiliats i el dret a l’autodeterminació’.    Vilaweb.cat

 

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*