Mobilizacions contra l’empresonament del raper Pablo Hasel

https://imatges.vilaweb.cat/nacional/wp-content/uploads/2021/02/WhatsApp-Image-2021-02-16-at-19.52.16-16185512-1024x683.jpegDiverses mobilitzacions multitudinàries han omplert els carrers del país aquest vespre per a protestar contra l’empresonament del raper Pablo Hasel, condemnat per injúries a la corona  espanyola i enaltiment del terrorisme per les lletres de les seves cançons. Hi ha hagut protestes a Barcelona, València, Palma, Lleida, Girona, Castelló i Tarragona, entre més ciutats i pobles d’arreu del país, i en alguns llocs amb càrregues policíaques contra els manifestants. La tensió és especialment forta a València i Barcelona, on els Mossos han disparat bales d’escuma i han causat els primers ferits, atesos pels Sanitaris per la República.

Aquest matí, els Mossos d’Esquadra han detingut Hasel, després de gairebé un dia de tancament al rectorat de la Universitat de Lleida.

Vilaweb.cat

 

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*