Actes d’omenatges a Enric Garriga Trullols

Lo Cercle d’Agermanament Occitan-Catalan comunica :

Amb motiu del 10è aniversari de la mort d’Enric Garriga Trullols, el CAOC ha convocat diversos actes de recordança del que fou un dels membres fundadors i president de l’entitat fins a la seva mort, l’any 2011.

L’acte central se celebrarà el proper dimecres 17 de novembre, tot coincidint amb la data exacta del seu traspàs, al Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats de Catalunya (Rbla. de Catalunya, 8, Barcelona) i començarà a dos quarts de 7 de la vespre. Hi intervindran membres de l’associació així com també algunes personalitats catalanes i occitanes.

Per quart any consecutiu, tindrà lloc el Concert de música occitano-catalana a càrrec de La Veu de Syrinx al Museu d’Història de Catalunya. 

I una missa en record oficiada en occità per Mossèn Jòrdi Passerat, majoral del Felibritge i membre de l´Acadèmia dels Jocs Florals de Tolosa. Interpretació musical a càrrrec de la soprano Mireia Latorre.

•  DIMECRES 17 DE NOVEMBRE : ACTE D’HOMENATGE A ENRIC GARRIGA TRULLOLS.

Diverses personalitats recordaran la seva vida i obra en defensa de les llengües, les cultures i les identitats nacionals catalana i occitana. Durant l’acte també hi haurà una actuació musical a càrrec de la soprano Mireia Latorre.

Lloc: Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats de Catalunya. Rambla de Catalunya, 8. Barcelona

18h30. Inscripcions: caoc@caoc.cat

•  DIJOUS 18 DE NOVEMBRE : CERIMÒNIA EN RECORD D’ENRIC GARRIGA TRULLOLS.

Presidida per Mn. Jòrdi Passerat. La soprano Mireia Latorre cantarà durant la celebració de la missa. 

Lloc: Parròquia de la Santa Creu. Av. Joan Fàbregas, 16. Bellaterra

20h. En llengua occitana

•  DISSABTE 20 DE NOVEMBRE: IV CONCERT DE MÚSICA OCCITANO-CATALANA.

A càrrec de la soprano Olga Miracle i el músic Joan Codina.

Lloc: Museu d’Historia de Catalunya. Plaça Pau Vila, 3. Barcelona

17h30 –  Entrada: taquilla inversa –  Inscripcions: caoc@caoc.cat

▶️ Cal inscripció prèvia ( caoc@caoc.cat / 93 284 36 34 ) per garantir el control d’aforament i les mesures d’higiene i seguretat. Obligatori l’ús de mascareta durant tots els actes.

▶️ L’acte del 17 de novembre es podrà també seguir en directe al nostre Canal de Youtube : https://www.youtube.com/c/CercledAgermanamentOccitanoCatalàCAOC

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*