Lo Bramàs amb Laurenç Cavalié lo 31 de març a Carcassona

Concert_avec_Laurent_Cavalie

Dijòus 31 de març, a 6 oras e mièja del vèspre, a la Fabrica de las Arts de Carcassona (dintrada liura), a l’iniciativa de l’IEO Aude, Laurenç Cavalié vendrà contar e cantar l’istòria del “Bramàs”, o vint ans de trabalh per recampar la memòria cantada dal pòble audenc. Vint ans a registrar lo mond qu’ensajan de se sovenir de las cançons endormidas o plan desrevelhadas.

Ara nos prepausa de descobrir totes aqueles aires nascuts entre las Corbièras, Menerbés, la valada d’Aude, Carcassés, Narbonés, Cabardés e Lauragués…

Darrièr cada cançon, una istòria. Darrièr cada istòria, la prigondor de la cultura populara nòstra dins tota sa diversitat, sas jòias e sas dolors, son istòria amagada, doblidada, o brandida en mite fondador.                            Info / Jornalet

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*