Diada catalana lo 11 de setembre

Ja es coneixen alguns detalls de la Diada 2022. El lema serà ‘Tornem-hi per vèncer, independència’ i el color de la samarreta el negre per simbolitzar “la lluita i la no rendició”, com han afirmat aquest dimarts representants de l’Assemblea Nacional Catalana en la presentació de les primeres novetats de l’11 de setembre.

L’ANC prepara una mobilització crítica amb els partits per la Diada de l’11 de setembre. “No ens refiem de ningú, ho farem la gent i per la gent, i aquest és el full de ruta”, ha defensat la presidenta de l’ANC, Dolors Feliu. L’entitat ha remarcat la necessitat d’ “obrir un nou cicle polític”, on el debat de la independència torni a ser “al centre”. “Hem de posar tota la força de la gent per fer aquest canvi”, ha indicat Feliu. El format i els detalls de la mobilització s’anunciaran a finals de juliol.

 

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*