Webinari lo 1er de febrièr

L’Ofici Public de la Lenga Occitana (ÒPLO) e lo Congrès Permanent de la Lenga Occitana (CPLO) prepausan un webinari de presentacion de las ressorsas numericas mobilizablas dins l’encastre de las activitats professionalas, adreiçat mai que mai als ensenhaires en occitan dins los 1r e 2d grases.

L’eveniment se tendrà lo 1r de febrièr, dimècres, a 16h30 sul canal Twitch de l’ÒPLO per tal de presentar las aisinas numericas e las ressorsas per la preparacion dels corses e per las activitats pedagogicas, los usatges del traductor automatic Revirada e cossí ligar la presa en man d’aqueles espleches per aprene als referencials relatius a las competéncias numericas.

Per seguir lo webinari se cal insciure sus aqueste ligam.

                                              Info / Jornalet

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*