Ràdio Lenga d’ÒC Montpelhièr 94.5 fm

Ràdio Lenga d’Òc es una ràdio associativa d’expression occitana. Vos prepausa un programa de difusion 24o/24 fargat d’emissions, de reportatges, de magazinas tan coma de musica e tot aquò en Occitan ! Ràdio Lenga d’Òc se vòl èsser una ràdio del Nòrd de la Mediteranèa puslèu que « sud de France » ; son agach e sa color de programacion son aital orientadas.

Enrasigada sus sos teritòris, RLO se balha tanben coma mission de faire estat de la creacion culturala occitana e locala. Mas la nocion de difusion culturala, de promocion dau patrimòni ten tanben al colectage e a la salvagarda del nòstre patrimòni cultural imaterial, lo famós PCI.

Presentacion de la ràdio sul portal de las associacions de Montpelhièr

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*