Manifestacion dels païsans lo 3 de junh

El 3 de juny els pagesos tallaran tots els passos de la frontera administrativa que separa la Catalunya del sud de la del nord i Occitània, en una protesta que consideren històrica i sense precedents. Els talls, que també es faran al País Basc i a Espanya, tenen el suport d’una quinzena d’associacions agràries. A les mobilitzacions hi participaran pagesos nord-catalans i occitans.

El portaveu de Revolta Pagesa, Arnau Rubio, diu que l’objectiu és de fer pressió abans de les eleccions europees per aconseguir “més seguretat alimentària” gràcies a les anomenades “clàusules mirall” i que s’eliminin els imposts a l’energia que s’apliquen als productors agraris, igual com s’ha fet en alguns altres sectors.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*