Catalunya contra la massificacio turistica

Menorca s’ha afegit a les reivindicacions contra el turisme de masses que s’han fet darrerament a les Illes, amb una manifestació multitudinària a Mallorca el 25 de maig i una concentració a Eivissa el 24. D’aquesta manera, els illencs rebutgen la massificació i la saturació turística que viuen.

“Qui estima Menorca no la ven”, “Aquí viu gent” i “- Fitur, + Futur”, són alguns dels lemes que s’han pogut llegir a les pancartes dels manifestants. GOB havia organitzat autobusos de Ciutadella per facilitar la mobilitat dels ciutadans cap a la protesta.

 

Manifestació ecologista a Barcelona

D’una altra banda, milers de joves s’han manifestat a Barcelona en defensa de l’ecologisme i contra el sistema capitalista. Just abans de les eleccions europees de demà, diferents col·lectius juvenils i ecologistes reclamen un canvi de rumb per garantir un futur millor a les pròximes generacions, malgrat que hi ha la sensació que les conseqüències de la crisi ecosocial són irreversibles.

“És el moment de dir prou. Volem un futur digne i només serà digne si el construïm nosaltres”, ha dit una portaveu de la manifestació, Júlia Roig. La manifestació ha sortit de l’Arc de Triomf en direcció a la plaça de Catalunya.

VilaWeb.cat

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*