Carles Puigdemont : responsa a Le Pen

El president Carles Puigdemont ha respost la dirigent del partit ultradretà Rassemblement National, Marine Le Pen, que ha amenaçat d’expulsar-lo de l’estat francès si guanya les eleccions legislatives. En un missatge publicat a les xarxes socials, ha acusat Le Pen d’actuar com titella dels franquistes de Vox. “M’ha ensopegat justament a París. No només hi penso tornar sinó que plantaré cara a tots els intents d’aplicar lleis franquistes que impedeixen la llibertat de moviments als ciutadans europeus”, ha dit en un missatge a les xarxes socials.

 

En una entrevista a El Periódico de Catalunya, ha afirmat que la campanya de les eleccions catalanes del candidat de Junts a Argelers “humiliava França” i ha afegit que, si guanya les eleccions franceses “aquesta situació no durarà molt”. “Aquesta situació és vergonyosa i humilia a França, que serveix, una vegada més, de lloc de referència per als criminals. Puc dir-li que, si guanyem les eleccions, aquesta situació no durarà molt. Serem implacables amb tots aquells que ataquin les institucions legítimes del seu país, especialment si són països amics i socis”, ha assegurat.                    Info / VilaWeb

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*