Ariane 6 a 21 oras lo 9 de julhet

  • L’aparell observarà la Terra, estudiarà fenòmens climàtics i monitorarà vaixells per evitar accidents
VilaWeb

El coet Ariane 6 s’ha enlairat a les 21.00, tal com era previst, del port espacial europeu de Kourou, a la Guaiana Francesa. La nau porta a bord set carregaments, entre els quals el nanosatèl·lit 3Cat-4, el cinquè creat pel NanoSat Lab de la Universitat Politècnica de Catalunya – BarcelonaTech (UPC). Desenvolupat per estudiants, és l’únic instrument català que transporta el coet. Una vegada en òrbita se centrarà a observar la Terra, estudiar fenòmens meteorològics i climàtics a l’espai i localitzar i monitorar vaixells per evitar accidents. Al llançament hi ha hagut presents dos membres de l’equip que han desenvolupat l’aparell.      Vilaweb.cat

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*