Catalonha / Presentacion del  » Consell per la Repubica « 

https://imatges.vilaweb.cat/nacional/wp-content/uploads/2018/12/interior-teatre-consell-republica-08103908-604x270.jpeg Carles Puigdemont i el conseller Toni Comín presenten avui a Brussel·les el consell fundacional del Consell per la República. L’acte es farà al Teatre Nacional Flamenc en dues sessions, a les 10.30 i les 12.30, per tal de donar resposta a l’allau de sol·licituds per a assistir-hi. L’acte, el conduirà l’actriu Sílvia Bel i servirà per a explicar l’estructura institucional del Consell, el reglament electoral i el calendari. Els presidents de la Generalitat Quim Torra i Carles Puigdemont clouran l’acte, on assistiran el vice-president Pere Aragonès i altres membres del govern, a més de diputats independentistes i representants de l’ANC, Òmnium Cultural, l’AMI i l’Associació Catalana pels Drets Civils. A les 15.00 començarà, a la sala La Tentation, el Festival Cityzen, dotze hores de música per la llibertat, en què actuaran Valtònyc, els Catarres, Gerard Quintana i molts més.

Vilaweb.cat

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*