Victoria de Boris Johnson … lo Brèxit lo 31 de genièr

D’acord amb la prospecció el partit conservador hauria aconseguit la majoria absoluta, amb 368 escons mentre que els laboristes baixarien a 191 diputats, els independentistes escocesos de l’SNP pujarien fins a 55 guanyant en gairebé totes les circumscripcions escoceses. La majoria absoluta al parlament britànic és de 326 escons, amb la qual cosa si s’acaba confirmant aquest resultat, Boris Johnson no tindrà cap dificultat per a fer efectiu el Brèxit el 31 de gener. Aquell dia començarà el període de transició que durarà com a màxim un any amb la intenció de pactar una nova relació econòmica entre el Regne Unit i la Unió Europea. El portaveu del govern britànic, en aquest sentit, ha anunciat només saber-se l’enquesta que aquesta sortida tindrà lloc ‘tan aviat com sigui possible’.

Vilaweb.cat

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*