Manifest de Junts per Catalunya

http://lepeuplebreton.bzh/wp-content/uploads/2018/01/puigdemont-nuestro-presidente-e1515666215986.jpgDesenes de càrrecs electes de Junts per Catalunya, entre els quals hi ha militants del PDECat, han impulsat el manifest #Junts en el qual insten els dirigents de la formació a fer ja el pas per a esdevenir una organització política. El text, al qual ha tingut accés VilaWeb, reclama que els líders de la coalició electoral que es va presentar per primera vegada a les eleccions catalanes del 2017 impulsin ‘sense més demora’ l’ordenació d’aquest espai polític per a convertir-lo en una nova organització política. Els signants agraeixen la ‘prudència’ que s’ha actuat fins ara en la reordenació de l’espai, sense citar-los a les negociacions amb el PDECat, però diuen que ha arribat l’hora de la concreció i insten els responsables a fer el pas i constituir una nova força política que tingui per objectiu el benestar de les persones i la consecució de la independència mitjançant la implementació del resultat del referèndum del Primer d’Octubre.

Vilaweb.cat

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*