Pàgina web de Quim Torra 131 é president de la Generalitat de Catalunya

https://images.lindependant.fr/api/v1/images/view/5e1080b7d286c24df7702737/large/image.jpg?v=1L’oficina del president Quim Torra ha estrenat avui a migdia la pàgina web per comunicar l’activitat programada del president i oferir un resum del seu mandat, així com “informació de la seva trajectòria, acció i pensament”. Entre més, hi ha un apartat anomenat “bloc d’idees” en què s’aniran publicant reflexions i propostes de Torra, un apartat biogràfic, reculls d’imatges, articles, conferències, o informació sobre els llibres que ha escrit. També hi ha un espai amb un reguitzell de frases i reflexions de personalitats que són referents per a Torra, així com informació sobre esdeveniments i campanyes.

Vilaweb.cat

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*